Dogodovštine čovjeka na rubu: Frajer baca smeće

Hodam ulicom, gledam svoje posla, i primijetim da frajer ispred mene prazni džepove i svaka dva koraka baci komad smeća na pod. Ja skupljam iza njega.

Dođem do njega, primim ga za rame i okrenem prema sebi. Frajer blene u mene. Kad kažem “frajer”, mislim na ono što danas prolazi pod “frajer”.

Znaš onu idiotsku frizuru kad je frajer obrijan sa svih strana, jedino na vrhu glave ima gomilu kose koje se prelijeva na sve strane, uključujući i šiške od 5 centimetara?

Gornji dio tijela mu je bio lagano nabildan, ali su mu zato noge kao špageti no. 3. Ako slučajno ne znaš, špageti no.3 su jebeno tanki špageti. Ja ih definitivno ne bih koristio kao noge.

Kao da njegove tanašne nožice nisu dovoljno smiješne same po sebi, taj frajer je obukao najuže traperice koje sam ikada vidio.

Kako uopće nađeš hlače koje su po širini za 5-godišnjake, a po dužini za odrasle ljude? Kad su se takve hlače počele proizvoditi i tko je to dozvolio?

Uglavnom, frajer mi se obrati sa “koji kurac hoćeš, stari?”

“Nešto ti je ispalo po putu. Siguran sam da nisi namjerno bacio sve ovo smeće na pod. Evo ti pa si pospremi nazad u džepove.”

Frajer me pogleda šokirano i počne galamiti. “Što se mene tiče, možeš pojesti to smeće, kretenu! Otkud ti uopće pravo da me maltretiraš?!”

“Čekaj, to je jestivo smeće? Pa što nisi rekao? Reci aaaaaa!”

Činilo mi se opravdanim.


 

Ako vam je do falsificiranih i nadasve bedastih anegdota, pratite me na Facebook stranici Pseudohumor.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s