Kako sam uz pomoć čudotvorne kapsule izgubio 20 kilograma u samo 3 dana

SPONZORIRANI ČLANAK

Otkad sam znao za sebe, bio sam debeo. Volio sam jesti apsolutno sve, u neumjerenim količinama. Dnevni unos kalorija mi je bio kao od olimpijskoj pobjednika u plivanju. Pa ipak, zbog svojih šlaufeka oko struka, nikad se nisam osjećao kao olimpijski pobjednik. Eventualno onaj put kad sam pojeo 38 krafni i popio 4 litre mlijeka. To je bio pothvat!

Bilo mi je teško jer sam bio jedini bucko u društvu. Svi moji prijatelji su jeli umjereno i bavili se sportom i ja sam im bio zavidan. Svoje slobodno vrijeme sam provodio na kauču uz čips i kolu, pokušavajući shvatiti zašto su oni mršavi a ja ne.

Kad sam došao u tinejdžerske godine bilo mi je još i teže. Moji vitki prijatelji su sa svojim pločicama na trbuhu privlačili djevojke, dok sam ja stajao sa strane sa svojim pločicama čokolade natopljene suzama. Moje pločice nisu privlačile nikoga.

A ni moji šlaufeki nisu bili na cijeni, iako sam više puta kroz Powerpoint prezentaciju pokušao djevojkama iz razreda objasniti sve prednosti šlaufeka. Život nekada zna podijeliti okrutne karte.

Kad sam odrastao, rekao sam  si:

“Ovako više ne može! Vrijeme je da učinim nešto oko svojih kilograma i postanem seksi zvijer za koju znam da strpljivo čeka zarobljena ispod hrpe sala!”

Uostalom, to je bio i jedini način za saznati je l’ me žene odbijaju zbog moje debljine ili zbog odvratne osobnosti, i bi li bile spremne prijeći preko moje odvratne osobnosti ukoliko bih imao pločice na trbuhu.

Zablude o redovnom vježbanju i umjerenoj prehrani

Kao što sigurno i sami znate, internet je pun dijeta i proizvoda koji daju “nevjerojatne rezultate” kojima samo budale vjeruju. I ja sam bio jedna od tih budala jer sam vjerovao da mogu svoju idealnu težinu postići kroz pravilnu prehranu i kombinaciju kardio vježbi i dizanja utega. Oh, kako sam u krivu bio!

Nakon gomile raznih treninga koje sam isprobao, shvatio sam da s bilo kakvom aktivnošću koja uzrokuje znojenje zapravo radim protiv svoga tijela.

Razmislite malo! Kad god se znojite, znači da je vaše tijelo pod stresom i da nešto nije u redu. Zašto bi namjerno svoje tijelo dovodili u to stanje?

Ako ste vani na suncu i obilno se znojite, hoćete li i dalje stajati na suncu ili ćete se maknuti u hlad?

Ako krenete proučavati kvantnu fiziku ili pokušati dokučiti zašto bi itko ikada gledao Big Brother, pa vam od tog napora izbiju grašci znoja na čelu, hoćete li i dalje nastaviti s time ili ćete prestati kako bi vam se organizam vratio u balans?

Zašto onda i dalje vježbate kad vam to uzrokuje stres i znojenje? Zašto bi to radili svojem tijelu? Tijelo treba paziti i maziti, a ne ga opterećivati. To je ono što fitness industrija ne želi da znate.

Dakle, vježbanje je bilo out. Preostalo mi je da obratim pažnju na prehranu. Tu sam se tek razočarao jer sam probao toliko toga a ništa nije imalo efekta.

Vadio sam povrće iz sendviča i hamburgera kako bih unosio manje kalorija u sebe, zamijenio Coca-Colu s Fantom, jeo piletinu pohanu s gluten-free krušnim mrvicama, prestao jesti kad bi mi postalo mučno (prije toga sam jeo i nakon što bi mi bilo mučno), i općenito napravio gomilu preinaka u svojoj prehrani.

Međutim, rezultati jednostavno nisu dolazili, a ja sam bio nesretan. Pripisao sam to svojoj genetici. Ne to što sam nesretan, nego to što ne mogu smršaviti unatoč strogoj dijeti.

Dakle, ni pravilna prehrana nije dala rezultata.

Nije bilo druge nego se okrenuti industriji dijetnih proizvoda za koju sam čuo da je altruistična i da je joj je jedini cilj pomoći ljudima da smršave i osjećaju se bolje.

Odmah sam preskočio one koji su tvrdili da funkcioniraju samo uz pravilnu prehranu i redovito vježbanje. Ja sam htio one prave, s kojima ne moraš ništa raditi i ničega s odricati, a kile idu dolje.

Nažalost, i u toj plemenitoj industriji je bilo fejk proizvoda na koje sam potrošio gomilu novaca. Zapravo su svi bili beskorisni tako da mi je palo na pamet da možda ta industrija i nije altruistična.

Već sam mislio odustati i od toga i jednostavno se pomiriti sa svojom situacijom.

Sve dok mi prijatelj nije rekao za MAGIC REDUCTION kapsulu. Moje mišljenje je da sve što ima “magic” u imenu mora biti dobro i autentično, tako da sam itekako bio zainteresiran.

Nakon 5-minutnog čitanja specifikacija, znao sam da je ta kapsula jedini proizvod koji daje rezultate dok svi ostali proizvodi, dijete, treninzi, i općenito sve što nije ta kapsula, ne daju rezultate.

Kako djeluje MAGIC REDUCTION kapsula?

MAGIC REDUCTION kapsula je 100% prirodna i sadrži ekstrakte izumrlih biljki
Falsa Promissa i Magna Desperandum, te izotop uranija-235. Znanstvenici su te izumrle biljke vratili iz mrtvih isključivo za potrebe ove čarobne kapsule.

U pakiranju se nalazi samo jedna kapsula jer vam samo jedna i treba! Nije li to praktično? I magično?!

Kapsula radi na principu nuklearne fisije. Nakon što je popijete, uranij-235 se proširuje po cijelom tijelu i hvata za stanice sala na kojima onda pokreće nuklearnu fisiju. Falsa Promissa i Magna Desperandum su u principu samo za dobar okus.

Čitavi proces traje 3 dana i NE MOŽE se zaustaviti. Zato je jako bitno da imate minimalno 20kg čistog sala na sebi, jer ako nema dovoljno sala, uranij-235 će se primati na što god mu dođe pod ruku i mogli bi vam nestati kosti ili mišići. Ukoliko niste sigurni da imate barem 20kg sala, tovite se sve dok ne budete sigurni. Inače je proizvod potpuno siguran i nema nikakvih nuspojava.

Nakon 3 dana, imat ćete 20kg manje! Čestitam! Nakon toga možete i dalje jesti koliko hoćete i što je najbolje, ne morate se brinuti zbog jo-jo efekta. Mislim, on će se definitivno dogoditi, ali ne morate se brinuti. Čim vratite onih 20kg nazad, samo opet naručite MAGIC REDUCTION kapsulu i krenete ispočetka!

Je l’ ima išta jednostavnije? I magičnije?!

Javite mi se preko komentara ili u inbox radi narudžbe i napokon se dovedite u red! Osim novaca i vremena, što imate za izgubiti?

1 Comment

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s