Pravila ponašanja u muškom WC-u

bonton u muškom WC-u

Znam, tragično je da je ovakav tekst uopće potrebno pisati. Međutim, iz svog opsežnog iskustva korištenja javnih WC-a diljem lijepe naše, shvatio sam da ne bi bilo zgoreg napisati par pravila ponašanja u muškom WC-u.

Pravila se odnose primarno na ogromne javne WC-e u kojima se nalazi veliki prostor s pisoarima.

Najveća prednost javnih muških WC-a u odnosu na ženske je upravo taj prostor s pisoarima. Pisoar je po meni jedan od najvećih izuma čovječanstva. Rame uz rame s Internetom i špekom.

Nevjerojatno je efikasan jer omogućuje da se hrpa ljudi istovremeno popiša u relativno malom prostoru. Zato ćete na koncertima rijetko vidjeti red ispred muškog WC-a.

Međutim, ima jedan problem s prostorom gdje se nalaze pisoari. Nema privatnosti. Stojiš 15 cm od potpunog stranca a obojica imate penis izvan hlača. Za neke muškarce je to toliko stresno da uopće nisu sposobni pišati dok netko stoji pored njih.

Tu i tamo ćete naići na pisoare koji su odvojeni pregradama, ali najčešće nema ništa. Zato je nužno držati se nekih jednostavnih pravila ponašanja u muškom WC-u s kojima nećete ometati druge muškarce i stvarati im neugodnosti.

1. Nikad nemoj stati odmah do pisoara koji je već zauzet. Osim ako nemaš izbora. Inače, uvijek stani ispred najdaljeg mogućeg. Ako ti se baš ne da hodati, napravi razmak od barem dva pisoara. Nema goreg nego kad si sam samcat u WC-u s 30 pisoara a frajer se stane odmah pored tebe.

2. Ako imaju samo 3 pisoara i sva tri su slobodna, nemoj biti pizdek pa se stati ispred srednjeg jer to onda znači da frajer koji uđe par sekundi kasnije nema izbora nego stati do tebe. 2. pisoar se koristi tek ako su 1. i 3. zauzeti.

3. Pažljivo ciljaj. Znam da je nekima to visoka znanost, ali moguće je popišati se u pisoar bez da se poprskaš od prsa do koljena. Ne ciljaj u stijenke nego točno u rupu od pisoara. I ne pišaj OKO pisoara. Jer onda si jednostavno šupčina.

4. Ne stoji pola metra od pisoara. Znam da želiš izbjeći prskanje, ali to možeš i s pažljivim ciljanjem. Ovako svima pokazuješ svoj penis, a i veće su šanse da promašiš cijeli pisoar. Osim toga, na početku i na kraju pišanja ćeš zapišati pod ispred sebe zbog slabog mlaza. A već smo utvrdili da to rade samo šupčine.

5. Gledaj ispred sebe. Ravno ispred sebe, dolje ili gore, svejedno. Samo nemoj gledati u stranu. U redu je gledati maksimalno 15 stupnjeva prema lijevo ili desno. Sve više od toga je bezobrazno, a i može ti stvoriti dvije vrste problema.

Prvo, ako buljiš u tuđe penise, šanse su da ćeš vidjeti penis koji je veći od tvoga. Onda ćeš biti u depresiji, tvoje samopouzdanje će pretrpjeti golemi udarac, i stvorit ćeš si ogromne troškove kod psihoterapeuta. I to je bolji od dva problema.

Jer drugi problem je taj da čovjek u čiji penis buljiš može pomisliti da si perverznjak i da ti se u glavi vrte scenariji koji uključuju njegov penis. Dosta muškaraca će u tom slučaju reagirati agresivno. Zato ne bulji tuđe penise.

6. Ne obraćaj mi se dok pišam. Ako je u WC upravo ušao luđak s upaljenom motornom pilom, ne obraćaj mi se dok pišam. Ako mi hlače gore, ne obraćaj mi se dok pišam. Ako vidiš da mi Alien izlazi iz guzice, ne obraćaj mi se dok pišam.

7. Pusti vodu. Sad već dosta pisoara ima automatsko puštanje vode, ali za slučaj da tvoj nema, onda jebeno pusti vodu. Nitko ne voli koristi pisoar koji je pun dlaka i smrdi na urin.

8. Ako čekaš na red, nemoj stajati 10 cm iza osobe koja piša. Kad su veliki koncerti u pitanju, onda se čak i u muškim WC-ima može stvoriti gužva i treba par minuta čekati na red. Ne diši za vrat čovjeku koji piša. Odmakni se na pristojnu udaljenost i čekaj svoj red.

9. Operi jebene ruke. Nevjerojatan broj muškaraca NE PERE RUKE poslije pišanja u javnom WC-u. To je za doživotni zatvor. Ne samo da ne poštuješ svoju higijenu, nego i higijenu osoba koje nakon toga dodiruješ. Djevojke, ako primijetite da vam dečko ne pere ruke poslije pišanja, odmah ga ostavite. Jer tko zna za kakva je još zlodjela sposoban.

10. Nemoj galamiti na žene koje ulaze u muški WC. Vjeruj mi da nisu to svojevoljno i da im nije životni cilj naći se okružena muškarcima koji pišaju. Ali vjerojatno je ogromna gužva u ženskom WC-u i neke žene jednostavno nemaju izbora nego ići u muški WC. Nemoj ih maltretirati i tjerati ih van ili im se upucavati. Nikad nijedna žena nije dala svoj broj nekome u muškom WC-u. Budi obziran i jednostavno ih ignoriraj. Ionako ti ne mogu oduzeti mjesto ispred pisoara.

Eto, to bila neka osnovna pravila muškog ponašanja u WC-u. Ako ih se svi budemo držali, bit će nam svima ugodnije koristiti javni WC.


 

Ako vam je do falsificiranih i nadasve bedastih anegdota, pratite me na Facebook stranici Pseudohumor.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s